Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında mimarida mevcut insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz koca bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, in boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine Yangın Çıkış Kapısı kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni bapları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve işçiliklevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page